NEWS

ΤΑΙΝΙΕΣ

justice league snyder cut

Είναι επίσημο. Θα δούμε τελικά το Justice League Snyder Cut.

20.05.2020

Σε μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση προέβη η Warner Bros. αποκαλύπτοντας πως τελικά θα διαθέσει το Justice League Snyder Cut μέσα από την streaming πλατφόρμα HBO Max.

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται 3,5 χρόνια μετά από την κινηματογραφική πρεμιέρα της τανίας η οποία αν και αναμενόταν με τεράστιο ενδιαφέρον και hype απο τους φίλους της DC, των comics και των υπερηρωικών ταινίων γενικότερα τελικά το μόνο που είχε καταφέρει ήταν να απογοητέψει.

Την ταινία αρχικά είχε αναλάβει ο Zack Snyder ο οποίος είχε κάνει και τις δύο προηγούμενες ταινίες του σύμπαντος που έχτιζε η DC (Man Of Steel, Batman v Superman) αλλά στα τελευταία στάδια παραγωγής της την εγκατέλειψε λόγω οικογενειακών προβλημάτων (αυτοκτονία της κόρης του). Την θέση του τότε είχε πάρει ο Joss Whedon ο οποίος μας έδωσε μια πετσοκομμένη ταινία αφαιρώντας πολλές σκηνές του original σεναρίου και προσθέτοντας κάποιες δικές του με εντολή κιόλας της Warner Bros. Το αποτέλεσμα ήταν το Justice League να έχει ένα από τα χειρότερα μοντάζ σε blockbuster ταινία αλλά και άσχημα εφέ χωρίς να ανταποκρίνεται στο όραμα του δημιουργού της Zack Snyder.

Από τότε όλοι οι fans ζητάνε και παρακαλάνε τον Snyder να δώσει στον κόσμο την δική του έκδοση με τον ίδιο να διατηρεί αυτές τις φημολογίες καιρό τώρα. Τελικά από ότι φαίνεται και με την βοήθεια του κόσμου η Warner Bros. ενέδωσε και θα δούμε το Justice League Snyder Cut το 2021.

Επίσης να πούμε ότι το Justice League προοριζόταν να έχει και sequel το οποίο μετά τα αρνητικά σχόλια εγκαταλείφθηκε. Με τα νέα δεδομένα και την κίνηση αυτη, εφόσον είναι επιτυχημένη, ελπίζουμε να δούμε την συνέχεια της δημιουργίας του DC Universe όπως είχε σχεδιαστεί, αν και λόγο των αποχωρήσεων βασικών χαρακτήρων θα είναι δύσκολο.

UPDATE

Ο Zack Snyder έδωσε ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το “Justice League Snyder Cut” στο “The Hollywood Reporter”. Ο γνωστός σκηνοθέτης ανέφερε ότι η ταινία που είδαμε στο σινεμά είναι μόνο το 1/4 του αρχικού και θα πρόκειται για μια εντελώς νέα εμπειρία. Επίσης σύφωνα με τον Snyder, θα μπορέσει να εμβαθύνει σε κάποιους χαρακτήρες με τρόπο που δεν μπορεί να γίνει σε μια κινηματογραφική έκδοση και ενδεχομένως να δούμε και καινούργιους για τους οποίους είχαν δωθεί μόνο στοιχεία όπως ο Darkseid.

justice league snyder cut

Η ταινία φημολογείται ότι θα είναι σε διάρκεια περίπου 4 ώρες αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να την δούμε ως “σειρά” έξι επεισοδίων. Επιπλέον το κόστος για την δημιουργία της θα φτάσει τα 30 εκατομμύρια δολλάρια προκειμένου να ολοκληρωθούν τα οπτικά εφέ, τα ηχητικά θέματα και το μοντάζ από την αρχική ομάδα του Zack Snyder ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχουν και κάποιοι από τους ηθοποιούς της ταινίας για επιπλέον διαλόγους και σκηνές.

justice league snyder cut

Οι ηθοποιοί του Justice League υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την ανακοίνωση ότι το περιβόητο Snyder Cut είναι πλέον πραγματικότητα. Συγκεκριμένα οι Henry Cavill (Superman), Jason Momoa (Aquaman) και Rey Fisher (Cyborg) ευχαρίστησαν μέσω των λογαριασμών τους στο instagram τους οπαδούς και όσους προσπάθησαν να συμβεί τελικά το “Zack Snyder’s Justice League” ενώ ανέβασαν και φωτογραφίες φανερά ικανοποιημένοι με τον Henry Cavill ειδικά να δίνει πολλά συγχαρητήρια στον Zack Snyder.

justice league snyder cut

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια άλλη αντίδραση από την υπόλοιπη ομάδα (Ben Affleck, Gal Gadot, Ezra Miller). Παρόλα αυτά είχαμε το αινιγματικό tweet ενός ακόμα ηθοποιού, του Joe Manganiello, ο οποίος προοριζόταν να παίξει τον Deathstroke στην επερχόμενη ταινία Batman του Ben Affleck πριν αυτή ακυρωθεί.

justice league snyder cut

Ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει δωθεί ακόμα, αλλά δεδομένου ότι το HBO Max θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το “Zack Snyder’s Justice League” να είναι διαθέσιμο στην υπηρεσία από την πρώτη μέρα.

Σχετικά links

DC